Overname AdviesKring door Insurable

Nieuws
Datum: 12-01-2021

Beste relatie, 

Sinds vele jaren heb ik u samen met Chantal en Heidi met veel plezier kunnen helpen met uw verzekeringen en hypotheken. Het afgelopen jaar heb ik goed nagedacht over hoe wij onze dienstverlening op dezelfde manier kunnen voortzetten en de kwaliteit ook in de toekomst te kunnen garanderen.

Ik heb lang en goed gesproken met Maaike van Haaster van Insurable B.V. en heb besloten om mijn verzekeringsportefeuille aan haar over te dragen. Ik ben zeer enthousiast over haar deskundigheid en integriteit. Maaike heeft meer dan 20 jaar ervaring in verzekeringen en pensioenen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. De komende periode zal ik haar ondersteunen en zorgen voor een goede overgang van de verzekeringsportefeuille.

De komende jaren blijf ik zelf actief op het gebied van hypotheken en bekijk ik graag samen met u welke hypotheek het beste bij u past.

Voor u verandert er niet zoveel. Wij blijven gewoon op ons vertrouwde adres en natuurlijk zal ook het persoonlijke contact met Heidi en Chantal blijven zoals u van ons gewend bent.

U bent van harte welkom om op kantoor kennis te komen maken met de nieuwe eigenaar Maaike van Haaster zodra het weer kan.

Ik dank u hartelijk voor alle leuke jaren en hoop u snel weer te zien.

AdviesKring B.V.                                           Insurable B.V.

Bert Jansen                                                   Maaike van Haaster

Stel ons gerust uw vraag

Voor dringende zaken buiten kantooruren: 06 - 51 52 50 55

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.